+3861 43 21 152 info@mojster-janez.si

Transparenti, zastave, rollupi

Transparenti

Transparente izdelujemo iz različnih materialov, največkrat predlagamo PVC platno, na katerega se z ECO solventnim tiskalnikom velikega formata natisne želena kreativa. Izdelavo odlikuje neomejeno število barv, živost barv, pri zunanji uporabi je obstojen, zato ni potrebe po dodatni mehanski ali vremenski zaščiti.  Prav tako pa lahko izberete tudi druge materiale kot na primer filc, poliestrsko tkanino ali poliestrsko platno.

Nalepke in nalepkice

Samolepilna folija je enostaven način dekoriranja. Edina omejitev je širina materiala. Napise izrežemo iz barvnih folij, pri katerih je barvni spekter zelo širok. Tudi izbor folij za različne namene je širok, tako, da je lahko zadovoljiti želje. Folija se lahko po poljubnem času odstrani.

Manjše ali večje nalepke pa natisnemo na folijo se z ECO solventnim tiskalnikom širokega formata in obrežemo. Obdelava folije je s pomočjo računalniško vodenega rezalnika enostavna, ter tako tudi razmeroma ugodna. 

Zastave

Osnovni material zastav je poliestrska pletenina bele barve. Zastave se tiskajo v tehniki digitalnega tiska na pletenino nato pa se s toplotno prešo sublimirajo (uparijo) v pletenino, ki tako postane trajno obarvana. Za tehnologijo tiska imamo pridobljene tudi vse potrebne tehnične listine.
Zastave so pralne do 50°C, možno je tudi kemično čiščenje, barve pa so obstojne tudi na izpostavljenost UV žarkom.
Dimenzije, oblike in način obešanja so stvari, pri katerih  se popolnoma prilagodimo naročnikovim željam.

Beachflag – vetrna zastava

Vedno bolj so v uporabi enostavne samostoječe zastave pravokotne, zaokrožene ali kapljične oblike. Tehnika tiska je enaka kot pri navadnih zastavah, šivanje pa je prilagojeno izboru kroja zastave. Odvisno od želene končne višine zastave se izbere upogljive palice, ki se enostavno sestavijo v nekaj minutah.
Komplet sestavljajo: zastava, palice, križni podstavek, vreča za obtežitev, torba za shranjevanje.

Na voljo so stojala s težjim podstavkom, elegantnim podstavkom in tudi sveder za pritrditev v sneg ali zemljo.

Zastavice

Namizne zastavice so primerne za protokolarne namene – državne, občinske zastavice, za reklamne namene – podjetja ali pa za športne prireditve – športni klubi in društva.

Lahko izbirate med različnimi materiali:
Poliestrske satenske pletenina daje zastavicam lep sijaj in eleganten izgled. Robovi zastavice so obšiti z okrasno vrvico skladne barve. Podobno kot zastave, so tudi zastavice tiskane digitalno ter termično prenesene na material. Ker je digitalni tisk je število barv neomejeno.

Enostavnejše zastavice pa izdelamo iz papirne imitacije svile ali pa tršega papirja.

Komplet zaokrožajo plastična ali kovinska stojala.

Rollup – pingvin

Tudi rollupi so en izmed novejših medijev, ki pa se zelo pogosto uporabljajo. So lahki za prenos in enostavni za postavitev. Natisnjeni so v tehniki digitalnega tiska, zato je število barv neomejeno.
Na voljo so standardne velikosti 85x200cm, 100x200cm, 120x200cm.

V kompletu je grafika, stojalo in torba.
Po želji pa lahko natisnemo tudi dodatne grafike, ki jih enostavno zamenjate sami.