+3861 43 21 152 info@mojster-janez.si

Personalizirani artikli

Uresničimo vaše želje, pošljite jih na: 

MAJICE, PULOVERJI

Za rojstni dan, obletnice, fantovščine, dekliščine, druge posebne priložnosti ali ker takšne, kot si jo želite, ne najdete drugje.
Majice so lahko lepo in osebno darilo tudi ob koncu šolskega leta za vzgojitelje in vzgojiteljice, učitelje in učiteljice ali profesorje in profesorice.
Ob končanem šolanju pa si šolarji tudi radi zaželijo spomin na vsa leta, ko so se skupaj družili v šolskih klopeh.  
Nekaj predlogov imamo že pripravljenih, najlažje pa naredimo predlog majice prav po vaših željah. 

SKODELICE, BIDONI, PRISRČNICE…

S tehniko sublimacijskega tiska se lahko potiska tudi druge materiale, ne le tekstila. Imate idejo za svoj izdelek? Pri nas vam idejo uresničimo.
Na skodelice, bidone in druge izdelke dodajte sliko, napis, podpise ali drug vam ljub element. 
Preverite v galeriji nekaj daril, ki so že razveselila obdarovance. 

OTROŠKI TEKSTIL

Ob rojstvu otroka, za prve rojstne dneve, ali druge posebne priložnosti so primerna darila bodiji, majčke, kapice, slinčki ali pa kar cel komplet. Tekstil je potiskan individualno z napisi, slikami…, je pralen na 60°C.  Z izjemo odejic so izdelki bombažni, nekateri, in tako najprijaznejši za otroško nežno kožo. 

NALEPKE

Za na steno, avto, deljenje na posebnih priložnostih, za vino na porokah ali posebnih priložnostih… izdelane so hitro in enostavno. Vaša ideja je naša izvedba.

ŠTARTNE ŠTEVILKE IN DRESI

Za športne navdušence lahko izberete drese za različne športe ali štartne številke, dodate ime in želeno številko in vaše darilo je pripravljeno. Dresi in štartne številke so primerne tudi za obeležitev posebnih dogodkov, obletnic, team buildinge, za popestritev praznovanj ali kot spomin ali darilo poslovnim partnerjem

TABLE, ZASTAVE, TRANSPARENTI…

Namesto čestitke lahko zaželite vse najboljše na poseben način.
Kapa plošče iz pene, na obeh straneh prevlečene s trdim papirjem, so izredno lahke in enostavne za obdelavo. Tisk v digitalni tehniki pa zagotavlja možnost tiska slik in tekstov v podrobnostih.
Za posebne priložnosti se lahko odločite tudi za posebne zastave ali transparente. Zaželite vse najboljše, srečno upokojitev ali proslavite prihod novega člana na drugačen način.