+3861 43 21 152 info@mojster-janez.si

Personalizirani artikli

ŠTARTNE ŠTEVILKE

Za vas lahko izdelamo vse vrste štartnih številk za množična tekmovanja. Tekaške številke, kolesarske številke, smučarske številke in druge.

Tekaške in kolesarske številke so običajno velikosti 21,5x20cm, 20x20cm, 15x10cm, 12x10cm. Nad in pod številko je prostor za logotipe, višina številke (cifre) pa je od 4 do 10 cm. Številke izdelamo povsem na željo naročnika, kjer pa je potrebno upoštevati število in velikost logotipov zaradi berljivosti in pa tekmovalna pravila za posamezno športno panogo. Barve so neomejene, saj se tiskajo z digitalnim tiskom. Materiali ki jih uporabljamo pri izdelavi štartnih številk: sintatični papir, tyvec, netkani tekstil, netkani tekstil, poliestrska pletenina, ali trdi PVC debelina 3mm.

Smučarske štartne številke izdelujemo iz bele poliestrske pletenine, ki omogoča da se štartne številke potiskajo v neomejeni količini barv s sublimacijskim tiskom. Štartne številke so tako krojene kot triko majica brez rokav, robovi so robljeni z dvojnim elastičnim šivom, celotna štartna številka je delno elastična. Kombinacija materiala in tiska zagotavlja visoko obstojnost, pranje do 50°C in omogoča tudi kemično čiščenje.
Snowboard – freeride številke so krojene kot majice s kratkimi rokavi, prav tako izdelane iz bele poliestrske tkanine in robljene z dvojnim elastičnim šivom. So delno elastične. Kombinacija materiala in tiska zagotavlja visoko obstojnost, pranje do 50°C in omogoča tudi kemično čiščenje.
Enostavnejše štartne številke izdelujemo iz netkanega tekstila, neelastične poliestrske tkanine ali tyveca. Te številke niso elastične. So pa vse opremljene s trakovi za pritrditev. Tiskajo se z digitalnim tiskom in toplotnim prenosom na material, zato so obstojne, količina barv pa ni omejena. Takšne številke so primerne tudi npr za kinološka tekmovanja, otroška smučarska tekmovanja, otroške kolesarske prireditve ipd.

Označevalne majice so delane na podoben princip kot smučarske štartne številke. Izredno primerne so na primer za otroške smučarske šole ali druge aktivnosti, kjer je potrebno označevanje. Krojene so kot majica brez rokav s širokimi naramnicami, na bokih so dodane široke elastike. Delane so na belo poliestrsko blago, na katerega po željah naročnika odtisnemo predhodno dogovorjen design. Število barv je zaradi digitalnega tiska neomejeno. Robljene so z dvojnim elastičnim šivom. Pralne so do 50°C, možno je tudi kemično čiščenje.

Začasne štartne številke so pravzaprav začasni tatooji. V zadnjem času pa je vedno več povpraševanja tudi po začasnih tatoojih – primernih npr za triatlonska tekmovanja, plavalna tekmovanja ali odbojko na mivki. Tatoo je lahko štartna številka ali pa logotip. Začasni tatooji so izdelani po željah naročnika, z barvami, ki imajo vse potrebne certifikate in ne dražijo kože. Tatoo lahko naročite do velikosti A4 in v kratkem roku so pripravljeni za vas. Začasne tetovaže držijo nekje do 1 tedna, lahko pa se jih enostavno odstrani z običajno kremo za roke ali telo.