+3861 43 21 152 info@mojster-janez.si

O nas

Kdo smo?

V podjetju Mojster Janez d.o.o. se ukvarjamo tiskom. Če želite biti prepoznavni, smo pravi naslov na katerega se lahko obrnete. Za Vas tiskamo na športno konfekcijo, oblačila za prosti čas, izdelujemo športno konfekcijo, štartne številke, državne, navijaške, namizne in druge zastave, transparente, informacijske table… ter Vam tako pomagamo pri organizaciji prireditev, športnih in drugih. V svoji več kot 25-letni tradiciji nenehno izboljšujemo tehnološke postopke, dopolnjujemo ponudbo in skrbimo da s fleksibilnostjo ustrežemo željam naročnikov.

Tisk tako ostaja naša glavna dejavnost, glede na povpraševanje in tehnološki razvoj pa nenehno širimo svojo ponudbo. Podjetje je tako usmerjeno v grafiko, predvsem sitotisk in digitalni tisk na različne medije, športno konfekcijo in izdelke za pomoč pri izvedbi prireditev. Skladno s tem pa vam lahko ponudimo tudi širok spekter promocijskega tekstila in ostalega promocijskega materiala

Kako smo začeli

Družabnika sva v mladih letih, poleg obiskovanja srednje tehnične šole, igrala tudi košarko. Probleme z napisi in številkami na dresih so konec šestdesetih in v začetku sedemdesetih let reševale naše mame, ki so s svojimi šiviljskimi spretnostmi iz navadnih majic naredile tekmovalne drese. Bil je čas popolne improvizacije.

Tako se je porodila ideja o športni konfekciji in sitotisku. Po nekaj manj uspešnih amaterskih poskusih, sva kaj kmalu odkrila nove postopke, ki so prinašali vedno boljše rezultate in odtise, dovolj dobre, da so iz majic začeli nastajati dresi. Hobi je postajal bolj resno delo in se je razširil, tako da ni bil več vezan le na izdelavo naših dresov.

Leta 1989 sva se odločila ustanoviti podjetje.

21.decembra 1989 je Temeljno sodišče v Ljubljani s sklepom pod vložno številko SRG 1825/89 vpisalo gospodarsko družbo Mojster Janez d.o.o. v sodni register.

V podjetju sva združila tako znanje o elektrotehniki, ki sva ga pridobila na srednji šoli ter kasnejšem visokošolskem študiju, kot tudi najin hobi, ki sta medtem postala že najina zaposlitev.
V začetku je bilo podjetje usmerjeno tudi v projektiranje in vzdrževanje elektro inštalacij na objektih, kasneje pa sva se preusmerila povsem v tisk.

Podjetje je po uradni dolžnosti pridobilo Obrtno dovoljenje Obrtne zbornice Slovenije dne 06. marca 1995 št. 038102 za opravljanje dela svoje dejavnosti.

Svoje ime MOJSTER JANEZlogo smo zaščitili tudi kot blagovno in storitveno znamko dne 30.10.2000 z Odločbo Urada RS za intelektualno lastnino št. 9971198.

Konec leta 2010 sva podjetje predala v mlajše roke svojim naslednikom, ki s svežimi idejami skrbijo za strokovnost in zanesljivost še naprej.

Kako naprej

Podjetje Mojster Janez d.o.o. je na področju sitotiska zelo uspešno vstopilo med konkurenco. Več kot 40-letne izkušnje še vedno nadgrajujemo, sledimo trendom in nenehno izboljšujemo svoje postopke ter ponudbo, saj le to prinaša zadovoljstvo naročnikov naših storitev. Prav to zadovoljstvo pa štejemo za naš največji uspeh. V prihodnosti si, seveda, želimo postati še bolj uspešni.

Brez nas nebi bilo zmagovalcev

Naš slogan je  BREZ NAS NE BI BILO ZMAGOVALCEV! Vsi se namreč borimo na svojem področju in s skupnim trudom in idejami bomo skupaj zmagovali pa naj bo to na športnem, poslovnem, humanitarnem ali pa še kakšnem drugem področju.

Blagovna znamka

Izredno ponosni smo tudi na našo blagovno znamko, ki smo jo zaščitili že leta 2000.

MOJSTER JANEZ je blagovna in storitvena znamka priznana dne 30.10.2000 z Odločbo Urada RS za intelektualno lastnino št. 9971198.

Vedno se trudimo, da bo naša blagovna znamka imela pozitiven pomen, zato svojo energijo vlagamo v znanje, strokovnost, naše merilo pa sta zadovoljstvo naročnikov in dolgoročno sodelovanje.