+3861 43 21 152 info@mojster-janez.si

Oprema za šport

Štartne številke za zimske športe

Izdelujemo iz bele poliestrske pletenine, ki omogoča, da se štartne številke potiskajo v neomejeni količini barv s sublimacijskim tiskom povsem po željah naročnika. Motiv se tiska na papir in nato pa se s pomočjo toplotne preše pri temperaturi 200°C upari v material.

Smučarske štartne številke: triko majica brez rokav, robovi so robljeni z dvojnim elastičnim šivom

Snowboard – freeride številke: so krojene kot majice s kratkimi rokavi, prav tako izdelane iz bele poliestrske tkanine in robljene z dvojnim elastičnim šivom.

Enostavnejše štartne številke: izdelujemo iz netkanega tekstila, neelastične poliestrske tkanine ali tyveca. Te številke niso elastične. So pa vse opremljene s trakovi za pritrditev.

Označevalne majice: Krojene so kot majica brez rokav s širokimi naramnicami, na bokih so dodane široke elastike. Izredno primerne so na primer za otroške smučarske šole ali druge aktivnosti, kjer je potrebno označevanje.

Personalizirani dresi za različne športe

Izdelani so iz bele poliestrske pletenine, ki omogoča, da se dresi potiskajo v neomejeni količini barv s sublimacijskim tiskom, design pa je tako povsem prilagojen želji naročnika. Unikatni dresi so prepoznavni, samo vaši in kvalitetni, saj kombinacija materiala in tiska zagotavlja visoko obstojnost, pranje do 50°C ter kemično čiščenje. Ko imamo enkrat dogovorjen design so ponaročila enostavna, tudi po posameznem kosu.

Košarka, baseball, rokomet, nogomet, odbojka, surf majice (rushguard).

Pošljite povpraševanje na info@mojster-janez.si in za vas bomo pripravili individualno ponudbo.

Športna oprema Luanvi

Za osrednjo Slovenijo smo zastopnik za španskega proizvajalca športne opreme Luanvi. Imajo zelo širok izbor dresov, hlač, trenirk in druge opreme za različne športe. Odlikujejo jih žive barve, velik razpon velikosti, širok izbor različnih modelov ter odlične tehnične lastnosti opreme.

Več na: http://www.luanvi-sport.si/